Over de werking

Effect van de cryotherapie op het lichaam:

– Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik.
– Eliminatie van lokale cellulitis.
– Vermindering van vetcellen.
– Lymfedrainage.
– Versteviging en versterken van de spieren.
– Hermodellering en versterking van de spieren.
– Hermodellering en afslanken van het lichaam.

Behandeling van het gezicht:

– Versteviging van de weefsels.
– Versteviging van de spieren.
– Vermindering van de rimpels.
– Verwijderen van de dubbele kin.

Met de Cryo Anti-Aging bereikt u spectaculaire resultaten in modelleren van het lichaam, zichtbaar vanaf de eerste beurt. Mogelijkheid doelgericht zone per zone te behandelen. Mogelijkheid om de cryotherapie te combineren met andere behandelingen. Cryo Anti-Aging zorgt voor een spectaculaire facelift en correcties op het lichaam maar dan op natuurlijke wijze!

In totaal kent de Cryo Anti-Aging 7 programma’s. De frequentie van de electropolatie is sterk afhankelijk van de soort behandeling. Het is uitermate prettig dat voor elke behandeling de frequenties van de thermische puls, maar ook de koude en behandelduur kan worden ingesteld. Dit maakt het mogelijk om heel klant-specifiek te werken en te kunnen reageren op de feedback en gevoelservaring van de klant. U weet als geen ander dat geen huid of lichaam gelijk is. Hier komt uw specialisme van pas. Het is tenslotte geen consumentenartikel.

Globale opsomming programma’s waarbij sommige specifiek voor een bepaalde zone is ontwikkeld en andere weer uitwisselbaar zijn. De Cryo Anti-Aging kan worden uitgevoerd met 2 handsets, lichaam en gezicht. Door de kleinere module voor het gezicht kan nog intenser gewerkt worden aangezien er geen contactverlies is met de huid.

De Cryo Anti-Aging is uitgevoerd met de volgende programma’s

1. Behandeling voor rimpels (plus verfijnen van littekens) in het gezicht. Door de pulserende werking en de thermische impuls, worden de spieren getraind en de cellen van collageen en elastine geactiveerd. Onmiddellijk resultaat zichtbaar bij eerste behandeling en werkt door. Dit is voor u als esthetisch cosmetisch specialist een interessante behandeling om een klant bij een intake of proefbehandeling te overtuigen. In plaats van een contactgel is het ook mogelijk een gel te gebruiken op basis van Hyaluronzuur. Met dit programma wordt het mogelijk middels Elektroporatie de werkzame stoffen in te sluizen hetgeen het resultaat sterk vergroot.
afbeelding 1
2. Versteviging / liften van gelaat en hals. Werkt liftend op de huid en werkt dieper op de spieren en bevordert de spankracht van de huid. Ook hiervan kan de klant direct resultaat waarnemen.
afbeelding 2
3. Liften en verstevigen van de huid op het lichaam. Hierbij zijn wel meerdere behandeling noodzakelijk, maar in combinatie met programma 4 is direct resultaat zichtbaar. Het gaat hier niet om het placebo effect. Wel vergen de behandeling op het lichaam een langere doorlooptijd. Ervaar zelf de resultaten.
afbeelding 4
4. Vetcellen elimineren. Sculpturen door het elimineren van vet. Door de thermische impuls wordt vet geƫlimineerd en volgens de natuurlijke weg afgevoerd. Dit proces werkt langdurig door. De pulsen en koude werken diep door in het lichaam door onze gepatenteerde techniek.
afbeelding 3
5. Blessure-behandeling. Niet echt de core-business van uw bedrijf, maar wellicht een leuke aanvulling om klanten tevreden te stellen en te helpen. Deze module hebben wij met succes toegepast binnen de revalidatie en fysiotherapie. Door het ritmisch bewegen van de spieren worden blessures snel verholpen.
afbeelding 6
6. Blessures, artritus of overbelasting. Door de spieren snel te laten bewegen in combinatie met de koude van de Cryo wordt de bloedcirculatie verbeterd waardoor de symptomen van overbelasting verminderen.
afbeelding 5
7. Lymfedrainage. De pulsering op deze frequentie in combi met de Kou van Cryo ontspannen de overbelaste spieren en verdwijnt de ophopingen van afvalstoffen.afbeelding 7