Voor wie bedoeld

De Cryo Anti-Aging is bedoeld voor beauty salons, afslank- en anti-aging specialisten. Toe te passen in de esthetische beauty and wellness industrie. Met de Cryo Anti-Aging zijn werkelijk direct zichtbare resultaten te verkrijgen. U hoeft uw klanten niet meer te overtuigen dat meerdere behandelingen noodzakelijk zijn voordat er resultaat zichtbaar is. Een spiegel zegt genoeg en uw klant komt terug! U stelt niet alleen uw klanten tevreden, maar kunt ook uw inkomsten en reputatie aanzienlijk verbeteren en uw klant zal een marketing-tool worden voor uw behandelingen en resultaten.

Cryo Anti-Aging is een natuurlijke sculptuur van het lichaam en het gezicht.

Mogelijkheid doelgericht zone per zone te behandelen.
Groeiend succes van cryotherapie in therapeutische en esthetische behandelingen.
Mogelijkheid om de cryotherapie te combineren met andere technieken.

Schermafbeelding 2014-06-20 om 18.54.34

Voorbeeld van een klant met bekende rimpelvorming rondom de mond. Dit is een voorbeeld van 1 behandeling van 10 minuten. Absoluut geen Photoshop en eerlijke foto.

Behandeling met Cryo Antiaging, uiteraard met een behandelplan en meerdere behandelingen. Voller gezicht en minder diepe lijnen zijn het resultaat. Behandelt met electro stimulatie en CRYO Antiaging. 10 x1 uur en 20 min kuur

 

Foka Cryo Anti Aging voor na

Deze vrouw, destijds 45 jaar, behandelt met electro-stimulatie en andere technieken, 20 uur in totaal Een kuur van 3 weken gevolgd in 2007.

Dezelfde vrouw als hierboven, vrijwel zonder onderhoud. Zie hoe de huid zich behouden heeft. Vrouw is nu 53 jaar en behandelt met cryo-antiaging gedurende slechts 30 minuten. Ook hier is een kuur raadzaam. Maar duur is aanzienlijk korter en zelfde resultaat mogelijk. Veel foto’s die ter ondersteuning dienen van de werking worden bewerkt met Photoshop. Bij ons niet. Alle foto’s authentiek. Desnoods kunnen we de bronbestanden aanleveren waaruit blijkt dat de foto’s niet bewerkt zijn. Het is daarom dat we ook een voorbeeld laten zien van een overduidelijk bewerkte foto.

 

Zoals beloofd en aangeven een 100% bewerkte foto. Hier is heel duidelijk een filter gebruikt. Dit soort foto’s willen wij dus niet gebruiken. Het dient slechts ter voorbeeld.

Schermafbeelding 2014-09-04 om 20.11.46

Bij deze klant is de onderkin en algehele conditie van de huid behandelt. De foto is uiteraard direct na behandeling en toont nog een beetje rood, maar is duidelijk verbeterd. Door de activiteit van de behandeling toont de huid aanvankelijk iets rood. Dit is echter van tijdelijke aard en is niet blijvend. De behandeling is volledig pijnloos en blijvend resultaat. Dit is het resultaat na een kuur van 4 behandelingen.