Elektroporatie

Elektroporatie is vergelijkbaar met MesoTherapie, maar dan Non-Invasief, dus zonder gebruik van naalden.

Bij de cosmetische mesotherapie worden werkzame stoffen zoals Hyaluronzuur en andere werkzame stoffen direct in de huid gebracht. Dit is een bijzonder effectieve methode om specifiek producten in de huid  te brengen daar waar gewenst. De huid krijgt al bij een eerste behandeling een enorme boost. De methode wordt toegepast bij het “rimpel-programma”. Vaak wordt deze modus toegepast in combinatie met het programma voor het verstevigen van de huid. (activeren van de gezichtsspieren).

Bij de nu bekende mesotherapie worden de genoemde werkzame stoffen “ingesluisd” door de huid voor te behandelen met kleine naaldjes en dus invasief.

Onze behandelmethode, middels elektroporatie werkt volledig non-invasief. De methode is afkomstig uit de medische sector om medicijnen in te sluizen en heeft haar toepassing nu ook gevonden in de cosmetische industrie. Het is daarom een bewezen methode.

Elektroporatie werkt op basis van elektrische pulsen. Hierbij ontstaan tijdelijke hydrofiele kanalen in de huid waardoor de huid toegankelijk wordt gemaakt om werkzame stoffen in de huid te kunnen penetreren.

Bij het programma “rimpel-behandeling” wordt een gel geadviseerd met als basis de 100% werkzame stof Hyarulon. Dit is een vrij kostbaar serum volgens de industrie. Op zich juist, maar door het zelf te produceren zijn de kosten per behandeling niet meer dan 2 euro.

Wellicht dient onderstaand schema een verduidelijking gezien de terminologie:

Normal Solution : Aanbrengen van serums met werkzame stoffen zonder enige ondersteunende techniek

Iontoporation : Hierbij wordt het lichaam van de klant “geaard”. Dit kan zijn door een probe op het lichaam waardoor een min-plus situatie wordt veroorzaakt.

Cryo Electroporation : Situatie als hierboven, maar dan heel lokaal en direct op de te behandelen lokatie.

 

the advantage of cryo electroporation